NEDERLANDS

Internationale ambities

De belangrijkste missie van Write Away, text and design is het faciliteren  van professionele partnerschappen tussen Nederlandse ondernemingen en ondernemingen in Engelstalige landen.

Om dergelijke partnerschappen te creëren zijn optimale presentaties en interculturele communicaties essentieel. Voor Engelstalige ondernemingen: Write Away, text and design geeft vooraf advies en richtlijnen om zakelijke interacties in Nederland soepel te laten verlopen. Waar nodig gaat Write Away mee naar bijeenkomsten. Voor Nederlandse ondernemingen: Write Away, text and design co-creëert presentaties om miscommunicatie te voorkomen en zorgt ervoor dat alle schriftelijke en gesproken communicatie een positieve toevoeging vormt op uw communicatiestrategie.
tweede missie
De tweede missie van Write Away, text and design is het ondersteunen van ondernemingen om die naar het volgende niveau te brengen. Dit doen wij door bovenstaande diensten in te zetten al naar gelang de behoefte van de klant. Denk hierbij aan consultatie om de markt te definiëren, en om strategieën vast te stellen en uit te voeren om deze markt te penetreren. We hebben een breed scala aan Klanten die gebruikmaken van onze diensten.    

Newsletter Powered By : XYZScripts.com
nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL